VLAD BLAD - DOTWORKER

Vlad Blad Tattoo

VLAD BLAD - DOTWORKER

DotWorker zrychluje kreslení teček na vaše umělecké dílo až 30krát. Lehce kreslete na dřevo, papír, plátno, silikon a jiné povrchy. Nepostradatelná pomůcka pro obdivovatele staré dobré nedigitální kresby. Stačí si vzít svůj tetovací strojek, vložit DotWorker jako klasický cartridge a kreslit. Objevte v sobě umělce z jiné strany!

Kreslení s Dotworkerem je velmi podobné tetování a pomáhá zvyknout si na tetovací strojek, jakož i získat co nejestetičtější výsledek. Vyzkoušejte různé techniky: lemování, tečkování, whipshading a jakékoli hybridní varianty, které si vymyslíte. Můžete cvičit na papíře namísto použití umělé kůže, inkoustu a vazelíny a bez zašpinění.

DotWorker pracuje s náplněmi speciálně navrženými pro použití ve vesmíru. Stejné náplně jsou ve perách, které používají američtí astronauti od roku 1968. Astronauti z mise Apollo 11 16. července 1969 si toto pero vzali s sebou na svou první cestu na Měsíc. Běžné pero nepíše v nulové gravitaci. Fisher Space Pen® píše v jakékoli poloze a téměř na jakémkoli povrchu, pod vodou, na špinavých površích a při extrémních teplotách. Design a vzhled pera se od roku 1968 nezměnily. Pero bylo použito ve všech misích NASA Apollo, Shuttle a International Space Station. Náplně Fisher Space Pen® si navíc můžete zakoupit po celém světě a vyměnit si je sami.

Prémiové pouzdro DotWorkera je vyrobeno z částečně recyklovaného hliníku používaného v leteckém průmyslu. Minimalistický design výrazně snižuje množství odpadu při výrobě. Kovový odpad je plně recyklovatelný. Všechno nepotřebné jsme vyhodili z krabice a zjednodušili samotné balení. Koneckonců, hlavní je to, co je uvnitř.

Video: https://www.youtube.com/shorts/AcbAT-yAZbw

3 825 Kč s DPH

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 3 825 bodů. Zaregistrujte se a nakupujte výhodněji.

Dostupnost: Skladem
Parametry
Značka: Vlad Blad Tattoo
K produktu doporučujeme