INKTROX - SOLVER PROCESS BUTTER 500 ML

KWADRON

INKTROX - SOLVER PROCESS BUTTER

Máslo InkTrox Solver s chmelem a konopným olejem od společnosti KWADRON je ideálním přírodním produktem. Je skvělý pro použití během tetování, před a po tetování. Máslo sestává pouze z přírodních složek, jejichž kombinace výrazně usnadňuje proces pigmentace a tetování a urychluje regeneraci pokožky. Velký objem 500 ml zaručí dlouhou výdrž.

POUZE PŘÍRODNÍ SLOŽKY
Máslo InkTrox Solver je 100% přírodní máslo používané během tetování a jeho hojení. Skládá se jen z přírodních složek, jejichž kombinace značně usnadňuje proces tetování a urychluje regeneraci pokožky. InkTrox Solver je také vynikající produkt pro použití během procedury jako náhrada vazelíny.

DODATEČNÉ VLASTNOSTI CHMELE A KONOPNÉHO OLEJE
To, co odlišuje máslo InkTrox Solver od ostatních produktů, je obsah všestranného chmele a konopného oleje. Chmel má protiplísňové, antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti, konopný olej zase dokonale zklidňuje podráždění, záněty a vyživuje pokožku.

REGENERUJE, VYHLEZUJE A MASTÍ
Díky obsahu bambuckého másla má InkTrox Solver také regenerační, vyhlazující a promašťující účinek. Hluboce zvlhčuje pokožku, činí ji pružnější. Zabraňuje podráždění a výrazně urychluje proces hojení pokožky. Je ideální ochranou před nepříznivými vnějšími podmínkami (mráz, vítr, slunce (UV)) - perfektně se hodí i pro hojení nového tetování.

MEZINÁRODNÍ POVĚST
Máslo InkTrox bylo testováno tatéry a klienty po celé Evropě, čímž si získalo velké mezinárodní uznání.

POUŽITÍ:
Použijte před a po zákroku, když je rána zcela zhojená. Naneste tenkou vrstvu na suchou pokožku. Skladujte na chladném a suchém místě. Doporučujeme užívat týden před zákrokem.

INGREDIENCE:
Butyrospermum Parkii (bambucké máslo), glycinový sójový olej, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima (avokádový) olej, Vitis Vinifera (hroznový) olej, Tokoferylacetát, Parfém, Cannabis Sativa Seed Oil, Polysorbate, Olus chmel), tokoferol, voda, kyselina citrónová, benzoát sodný, sorban draselný, limonen, linalool, kumarin, citral, citronellol.

1 004 Kč s DPH

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 1 004 bodů. Zaregistrujte se a nakupujte výhodněji.

Dostupnost: Skladem
Parametry
Značka: KWADRON
kategorie: Hygiena