KWADRON PMU - PROCESS MOUSSE

KWADRON

PMU - PRETTY ME UP PROCESS MOUSSE 50 ML

PMU - Pretty Me Up Premium Process Mousse je luxusní kosmetika s konzistencí lehké pěny pro použití před, během a po ošetření PMU. Ušlechtilé složky pěny správně připraví pokožku k ošetření. Díky němu je pigmentace a proces hojení méně bolestivý, protože přírpavek minimalizuje otoky, zklidňuje pokožku a redukuje zarudnutí.

Přídavek bambuckého másla posílí hydrolipidovou bariéru citlivé pokožky a zbylé oleje a másla v něm obsažená hydratují kůži a učiní ji pružnější, čímž urychlí její návrat do dokonalého stavu. Jeho jemná textura a snadné roztírání na pokožku zaručí, že se stane stálou součástí vaší kosmetické taštičky. Pretty Me Up Premium Process Mousse je veganská a nebyla testována na zvířatech.

Použití:

Používejte před, během a po zákroku, kdy je rána zcela zhojená. Naneste tenkou vrstvu na suchou pokožku. Skladujte na chladném a suchém místě. Doporučujeme užívat týden před zákrokem.

Složení:

Butyrospermum Parkii (bambucké máslo), Prunus Amygdalus Dulcis (sladký mandlový) olej, Persea Gratissima (avokádový) olej, máslo ze semen mangifery, kokosový nuciferový olej, tokoferylacetát, parfém, trietoxycaprylylsil, trietoxycaprylylsil.

479 Kč s DPH

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 479 bodů. Zaregistrujte se a nakupujte výhodněji.

Dostupnost: Skladem
Parametry
Značka: KWADRON
K produktu doporučujeme