INKTROX GREEN ENERGY - SPRCHOVÝ GEL

KWADRON

INKTROX GREEN ENERGY - 150 ML

Green Energy doplňuje řadu produktů InkTrox podporujících správné hojení čerstvého tetování. Speciální sprchový gel se svěží citrusovou vůní je určen pro použití po tetování a jedná se o první takový produkt na trhu. InkTrox Green Energy byl vytvořen jako odpověď na otázku, která se objeví téměř vždy po provedení tetování: "Čím tetování umýt při výměně fólie?" Doposud na tuto otázku neexistovala jasná odpověď a co je horší, na internetu jich bylo tolik, že bylo těžké vybrat tu správnou.

Díky speciálně vyvinutému složení poskytuje gel pokožce přísady, které snižují možnost infekce a urychlují její regeneraci. Žádný ze sprchových gelů nebo mýdel na trhu nemá takový účinek, protože k tomu nebyly určené. Pro dosažení nejlepších léčebných účinků používejte s tetovacím hojivým krémem Inktrox® Tattoo AFTERCARE Cream.

  • Objem: 150 ml
  • Vyrobeno v EU

Složení: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Coco-Glucoside (and) Glyceryl Oleate, polyquaternium-7, Cocoamidopropyl Betaín, Parfum, Glycerín, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene, Linalool, Citral, CI 11680, CI 74260

Produkt již není v naší nabídce.
Parametry
Značka: KWADRON
kategorie: Hygiena