INKTROX - PAX TATTOO BUTTER

KWADRON

INKTROX - PAX TATTOO BUTTER 200 ML

Inktrox PAX Butter obsahuje výhradně čistě přírodní složky jako tomu bylo u všech předchozích InkTrox přípravcích ale svou jedinečnou konzistencí je úplně jiný. Ta totiž připomíná hustou ale na dotek jemnou pěnu díky čemuž při aplikací na pokožku krém nevytváří téměř žádné tření a je prakticky nepostřehnutelný. Taková konzistence má pozitivní vliv na pohodlí zákazníka, protože na roztírání másla nepotřebujete použít žádnou sílu, takže potírání nedráždí potetovanou pokožku.

Navíc taková formulace másla pokožku ještě hlouběji zvlhčuje a činí ji pružnější. Zabraňuje podráždění a výrazně urychluje proces hojení pokožky. Je to ideální ochrana před nepříznivými vnějšími podmínkami (mráz, vítr, slunce (UV) a také proto je možné Inktrox PAX butter používat i jako AFTERCARE produkt.

Složení: Butrospermum Parkii Shea Butter, Olus Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Seet Almond) Oil, Persea Grattisima (Avocado) Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Tocopherol, Geraniol, Eugenol, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090

  • Objem 200 ml
581 Kč s DPH

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 581 bodů. Zaregistrujte se a nakupujte výhodněji.

Dostupnost: Skladem
Parametry
Značka: KWADRON
kategorie: Hygiena