AZEITE DA VILA - EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ - 500 ML

AZEITE DA VILA - EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ - 500 ML
akce
11%

EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ - 500 ML

Limitovaná nabídka extra panenského olivového oleje se zavoskovaným vrchem, který je zabalen v ručně vyrobeném obalu. Tento netradiční produkt jsme se Vám rozhodli nabídnout vzhledem k jeho vysoké kvalitě a krásnému provedení, které jistě potěší Vašeho blízkého pod stromečkem. Extra panenský olivový olej Azeite Da Vila je dokonalým dárkem pro někoho, kdo oceňuje kvalitní, rodinné, biologické, ekologické produkty a potrpí si na design.

Olivový olej Azeite Da Vila je vhodný pro zákazníky, kteří umí ocenit kvalitu rodinných a ekologických produktů nebo mají rádi nevšední věci. Je to vyvážený olivový olej s vůní a chutí čerstvého ovoce s pozoruhodným sladkým, zeleným, hořkým a kořeněným vjemem. Olivový olej Azeite Da Vila je ideální jako doplněk k salátům a dochucování jídel, lze ho konzumovat zahřátý při vaření, použít ke smažení, jakož i jako konzervační prostředek do výrobků, jako jsou sýry a uzeniny.

Azeite Da Vila je rodinný podnik z Portugalska, který vyrábí vysoce kvalitní extra panenské olivové oleje v omezeném množství již po generace. Každá z lahví je jedinečná a má svůj vlastní příběh, který vás přenese až do Portugalska. Navíc jsou oleje a výběr balicích materiálů vyráběny s ohledem na životní prostředí.

  • Objem: 500 ml
600 Kč
675 Kč s DPH

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 600 bodů. Zaregistrujte se a nakupujte výhodněji.

Dostupnost: Skladem
Parametry
kategorie: Ostatní