PERFECT SKIN - 1K LUXURY SKIN BALM

PERFECT SKIN

PERFECT SKIN - 1K LUXURY SKIN BALM, 180 ml

1K Luxury Balm značky Perfect Skin je balzám s konzistencí lehkého krému pro každodenní použití na obličej i tělo. Je to vyživující a silně zvlhčující přípravek. Jedním slovem dokonalost uzavřena v krásném a elegantním balení. Lze jej aplikovat na obličej a to každé ráno a večer, ale i na celé tělo několikrát denně podle potřeby. Jeho konzistence je lehká s rychlou absorpcí bez zanechávání mastného filmu. Objem 180ml.

Obsahuje mnoho cenných složek jako:

  1. kyselina hyaluronová - má schopnost zadržovat vlhkost, díky čemuž je zachována hydrolipidová rovnováha. Posiluje pronikání účinných látek do pokožky. Hydratuje, vyhlazuje a zlepšuje její hustotu a pružnost. Zachovává mladistvý vzhled pokožky po dlouhou dobu.
  2. Alantoin – známý svými uklidňujícími a vlastnostmi – má protizánětlivé vlastnosti. Stimuluje růst zdravé tkáně a podporuje regeneraci pokožky. Zvlhčuje a zjemňuje. Používá se pro náročnou pleť.
  3. Bambucké máslo – zabraňuje vysušování pokožky a ztrátě vlhkosti. Neucpává póry a pomáhá v boji proti černým tečkám. Má protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti. Chrání před škodlivými účinky vnějších faktorů.
  4. Olej ze sladkých mandlí – podporuje odstraňování odumřelých buněk, regeneruje a chrání. Zklidňuje záněty, proto se používá na pokožku s ekzémem či psoriázou. Regeneruje lipidovou bariéru, dokonale hydratuje a zjemňuje epidermis.
  5. Konopný olej - výborný přípravek pro výživu pokožky. Pomáhá udržovat zdravý vzhled tím, že snižuje známky stárnutí. Pomáhá předcházet dermatitidě, ekzémům a psoriáze, jakož i menším kožním onemocněním.
Produkt již není v naší nabídce.
Parametry
Značka: PERFECT SKIN
kategorie: Hygiena
K produktu doporučujeme