QUANTUM - ARRON RAW SKULL & BONES GRAY WASH SET

QUANTUM TATTOO INK

BARVA NA TETOVÁNÍ QUANTUM - ARRON RAW SKULL & BONES GRAY WASH SET
Vyhovuje REACH

QUANTUM - ARRON RAW SKULL & BONES GRAY WASH SET

Vyhovuje ResAP2008_1 a ECHA (REACH 2022)

Aaron Raw je známý svým drsným černo-šedým realismem. Kolekce Skull & Bones Grey Wash je vytvořena na míru, aby poskytla vynikající výsledky s hloubkou. Tato kompletní sada obsahuje 2 černé barvy, 1 bílou barvu a všechny 4 stínovací odstíny Gray Wash.

  • Black Death - Black Death dvojitá černá barva na tetování v 70% koncentraci, která nebledne do modra. Tato hluboká, intenzivní černá je ideální pro výplně. Po zředění může být použita také jako linkovací.
  • Black Tomb - Black Tomb je perfektní černá tetovací barva pro všechny linkovací práce. Barva je v 60% koncentraci, která nevybledne do modra.
  • Death Wash Dark - Tmavá stínovací barva, 100% černé
  • Death Wash Medium - Středně tmavá stínovací barva, 70% černé
  • Death Wash Light - Světlá stínovací barva, 50% černé, s nádechem bílé
  • Death Wash Ultra Light - Nejsvětlejší stínovací barva, 25% černé, s nádechem bílé.
  • White Noise - Neprůhledná zářivě bílá barva, která je ideální pro použití samostatně nebo pro dodání neprůhledného nádechu šedé barvy

​Quantum Tattoo Ink se vyrábějí v USA a obsahují jen ty nejkvalitnější složky. Jsou ekologické a vhodné pro vegany a také všechny ingredience používané při výrobě tetovacích barev Quantum jsou organické a přírodní. Díky velmi vysoké koncentraci přirozeného pigmentu barvy Quantum zajistí, že vaše umělecká díla vydrží déle, budou pro vaše klienty bezpečnější a budou výrazně.

Produkt již není v naší nabídce.
Parametry
Značka: QUANTUM TATTOO INK
Odstíny: Barevné sety
Objem: Sety barev