PERMA BLEND - EVENFLO LIP CORRECTOR SET

PERMA BLEND

PERMA BLEND - EVENFLO LIP CORRECTOR SET

Lulu Siciliano a Perma Blend vyvinuli tuto exkluzivní sadu na korekci rtů, aby Vám umožnily dosáhnout neuvěřitelné výsledky s pery, které mají tmavé tóny. Tento "dvoustupňový proces" poskytne krásné a přirozeně vypadající rty. Set obsahuje 3 korektory v objemu 15ml.

  • Neutralizer - jasně oranžová barva s teplým podtónem. Speciálně vyvinutá na korekci světlých až středně tmavých rtů s narůžovělými a namodralými odstíny. Tuto barvu lze použít neředěnou nebo smíšenou v poměru 1:1 s cílovou barvou. Oblíbený mix Lulu je pigment Bare + Malina + Neutralizer nebo Bare, Neutralizer a kapka Colorizer.
     
  • Illume - zlatožlutá, dobře krycí barva s teplým podtónem. Speciálně vyvinutá na korekci rtů s hlubokými tmavými fialovými odstíny. Tuto barvu lze použít neředěnou nebo smíšenou v poměru 1:1 s cílovou barvou. Tip od Lulu: Tento korektor může být použit jako první vrstva před cílovou barvou nebo ke smíchání s jinou barvou.
     
  • Colorizer - jasně červená se studeným podtónem. Tuto barvu je možné smíchat s oblíbenými barvami, abyste dosáhli "zdravě růžové" zahojené rty. Oblíbený mix Lulu je pigment Bare Malina + Colorizer.

Značka Perma Blend je lídrem mezi pigmenty na permanentní make up a micro pigmentaci. Charakteristické jsou jejich výrazné barvy které zůstávají jasné i po ošetření. Pigmenty jsou stabilní a snadno se aplikuje do kůže či už strojkem nebo metodou microblading. Perma Blend se vyrábějí v USA a jsou certifikovány pro používání v EU v Německém CTL Laboratory. Pigmenty Perma Blend je možné mezi sebou libovolně míchat

Produkt již není v naší nabídce.
Parametry
Značka: PERMA BLEND
Použití: Rty